Vacature specialist Vreemde Talen, Internationalisering en Assessment

Openbaar Primair Schoolbestuur OPO Hof van Twente faciliteert goed onderwijs op haar 9 basisscholen. De scholen verschillen, niet alleen in grootte en locatie, maar ook in populatie en het onderwijs dat ze bieden. Elke school heeft de vrijheid om haar eigen onderwijs vorm te geven. Dit leidt tot verschillende uitdagende onderwijsconcepten. Er wordt veel samengewerkt, vaak geco÷rdineerd door de stichting, om van en met elkaar te leren. Er zijn ook kenmerken die op elke school van OPO zichtbaar zijn, zoals goede leerlingenzorg, uitstekende ICT-voorzieningen, Engelse les en o.a. het OPO-kookproject.
Per 01-08-2021 OPO Hof van Twente is op zoek naar een:

Specialist Vreemde Talen, Internationalisering en Assessment
(0,8 - 1,0 FTE)

Functieomschrijving:
Je functie bestaat uit diverse taken binnen de 9 scholen van OPO Hof van Twente en bij het bestuur. Hieronder een overzicht:

Taken (in willekeurige volgorde):
Lesgeven in het Engels: Als vakdocent Engels lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen (van groep 1 (4/5 jaar) - 8 (11/12 jaar) op verschillende scholen
Curriculum mede-ontwerper en adviseur: Werken aan een ge´ntegreerd curriculum om TOEFL-studies in te bedden in huidige studies/curriculum. Het zoeken/vinden/adviseren van de hulpmiddelen/materialen/boeken om het curriculum te begeleiden.
TOEFL-beoordelingsspecialist: Helpen bij het maken van de omslag in denken naar meer gepersonaliseerd leren, gebaseerd op de Engelse aanpak met TOEFL Assessments als basis. Bijdragen aan een doorlopend leertraject richting voortgezet onderwijs.
Internationaliseringsmedewerker: Werken aan het verbeteren van de internationale mindset van de organisatie door actief bij te dragen aan het opzetten van internationale (Erasmus+) projecten.
Docenten coachen: Engels onderwijzen aan Young Learners. Specifieke, op maat gemaakte sessies. Professionele ontwikkeling leerkrachten (eigen vaardigheden).
Lesgeven in vreemde talen, waaronder Turks: Lesgeven in o.a. Turks aan een selectie van leerlingen op de scholen, om hun moedertaal naast de Nederlandse taal te blijven verbeteren. Ouders van anderstaligen actief bij het proces betrekken, bijvoorbeeld door het opzetten van bibliotheken binnen de scholen.

Vereisten:
- Bachelor- of masterdiploma in het onderwijs van Engels als vreemde taal
- Werkervaring als leerplanontwerper voor vreemdetalenonderwijs
- Ervaring als docent Engels in het basisonderwijs
- Gediplomeerd als docententrainer voor het gebruik van TOEFL Assessments
- Engelse en Turkse taal op minimaal C1 CEFR niveau
- Bereid om Nederlands te leren, toewerken naar B1 ERK niveau

Wat wij bieden:
Wij bieden een uitdagende leeromgeving en een baan met elke dag een andere omgeving.
Er is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer, gecombineerd met een goede professionele werkethiek. Wij zijn op zoek naar een teamspeler, die het belang van de leerlingen op de eerste plaats zet.

Salaris:
Het salaris zal liggen in schaal L10 (brutosalaris 2678 euro - 4113 euro per maand). Een 13e maand en vakantiegeld is inbegrepen, evenals een reiskostenvergoeding van werk naar woonplaats in Nederland.á

Ben je ge´nteresseerd?
Stuur dan een sollicitatiebrief en uitgebreid
cv per e-mail naar OPO Hof van Twente,
t.a.v. mevr. Y. Overbeek: y.overbeek@opohvt.nl
Kievitstraat 67a, 7471 EL Goor, Nederland
Tel. +31 547 276638

Voor nadere informatie kunt u haar bereiken van maandag t/m donderdag.

á