TOEFL YSS AssessmentsHet Engelse onderwijs op de OPO Hof van Twente scholen, is gebaseerd op de gegevens van de TOEFL YSS assessments. Door gebruik te maken van internationaal erkende, valide en objectieve assessments uit de Verenigde Staten, wil OPO de kwaliteit van het Engelse taalonderwijs waarborgen. Op basis van de resultaten van de assessments differentiŽren de docenten en creŽren zij maatwerk voor groepen en individuele leerlingen.

Leerwinst

De assessments vormen het startpunt voor het leerproces. De gedetailleerde informatie op de scorerapporten levert waardevolle gegevens op om het leertraject van elk individueel kind vorm te geven. En alle kinderen krijgen twee keer per jaar een prachtig certificaat!

De focus ligt volledig op het behalen van zoveel mogelijk leerwinst. Hierdoor kan elk kind succesvol zijn, ieder op zijn eigen niveau. Door op deze manier te werken wordt Engels leren leuk voor alle leerlingen, en leerkrachten!

Community Ambassador Award

Door ETS, de maker van de assessments, is OPO Hof van Twente officieel erkend als Community Ambassador voor het leveren van excellentie in het leren van Engelse taal voor kinderen.

Meer informatie over de assessments kunt u hier vinden:

† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † ††